F4C81E2F-2645-47AE-849C-23B7C9687E6E.png

Hej.

Jag heter Jennifer och det här är min blogg.

Här samlar jag vardag och äventyr, och texter om det som känns. Träning utan ångest. Och frukost, mycket frukost.

I början av Maj

I början av Maj

Hej kompisar!! Det var Early May Bank Holiday i helgen, andra långhelgen på tre veckor och jag klagar inte. Vi var ute till sent i söndags, som sig bör, dansade på vibrerande dansgolv och sjöng högt på uteserveringarna. Iaf tills en bouncer gick up till Suote och sa “this is not fucking X-factor” och vi fick lugna oss lite, hehe. Inte lätt när en är pepp på livet och våren och en extra ledig dag. Jag såg ut såhär:

IMG_7794min.jpg

Sotade ögon och en body som jag glömt bort men nu börjat använda igen. Blå jeans till det för mina svarta gick sönder i dragkedjan och jag orkar inte köpa nya. Tyvärr bestämde sig vädret för att hoppa tillbaka till Februari igen, så resten av helgen spenderades mest i soffan under en filt. De gånger jag gick utanför dörren frös jag något fruktansvärt, trots att jag bar varma kläder. Det var som om min kropps temperaturreglering hade bestämt sig för att strejka i protest mot vädret.

Annars då? Jo, nu ska vi se, här är några ögonblick som fångats genom mobilkameran på sistone:

Vi hade en kris på jobbet för ett gäng veckor sedan som lämnade kontoret nedstämt och lite ömtåligt. Men åh, vårt lilla team, som vi tar hand om varandra. En extra gullig kollega kom in med hembakad Victoria sponge cake dagen efter, för fika gör allt bättre.

RNI-Films-IMG-A82FB7B1-23FF-4202-8BF6-2597BA2DCE0Amin.jpg

Hänger massa på gymmet i vanlig ordning. Jag har inte bestämt mig än för hur mycket jag vill skriva om träning här på bloggen. Jag vill liksom inte bidra till mer träningshets (världen gör det så bra utan min hjälp), men det är en så himla stor del av mitt liv nu. Något som ger mig så mycket glädje och styrka, som har hjälpt min mentala hälsa så mycket. Och jag är stolt!! Stolt över att jag kan träna utan ångest, för att göra det som fd ätstörd är som att vinna högsta vinsten på lotto. För även om jag inte varit sjuk på många år nu har jag ändå fått vara försiktig med att träna för att inte trigga ätstörda tankar och beteenden, säga stopp och pausa så fort det har bubblat upp igen. Men inte längre. Vi åker till gymmet om kvällarna, jag får förhårdnader på handflatorna av hävstången, och vikterna som i början kändes ouppnåeliga är nu fullt överkomliga. Efteråt är jag hög på endorfiner och musklerna ömmar. Jag sover bättre och jag har mer energi än någonsin förut. Jag äter mer än vad jag har gjort på jag vet inte hur länge. Min kropp förändras och kläder sitter annorlunda, en del passar inte alls, men jag lägger inget värde i det. Och det är ju det här jag har kämpat för i så många år, ett neutralt förhållande till min kropp; att kunna träna för att det är roligt och inte för att förändra hur kroppen ser ut (eller förhindra att den förändras). Friheten i att känna så är obeskrivlig.

IMG_7590min.jpg

En frukoststund med personen jag är kär i bara. Har fått dille på pannkakor, förresten. Äter det minst en gång i veckan numera.

RNI-Films-IMG-EDB60C41-4439-4179-8863-1CB64EEE1711min.jpg

Kolla så klorofyllgrönt allt är nu! Kan inte sluta titta på det. Det här är från en av våra söndagspromenader, den utanför Welburn där en kan klappa grisar och hästar, och korsar genom en hage full av närgångna kor. Sist vi var där hade löven precis börjat skifta i grönt och gult, nu blommar det blått i hela skogen.

RNI-Films-IMG-5E5E5283-CAD3-4514-A384-E01C9A5C44A5min.jpg
IMG_7536min.jpg

Förra helgen hade jag och Suote date night! Så viktigt att komma ihåg att dejta trots att en bor + pendlar + gymmar ihop. Vi gick till Oshibi där vi hade vår andra dejt och jag min graduation middag. Beställer alltid samma sak när jag är där, bibimbap med friterad tofu. Godaste jag vet nästan.

RNI-Films-IMG-1FC8F1E4-9940-433B-B815-3CB239B8B543min.jpg

Och vår gulligaste granne: en gammal, lufsig golden som alltid sitter utanför sitt hus och säger hej till alla som går förbi.

Sedan sist: en födelsedag, frukost och Spice Girls

Sedan sist: en födelsedag, frukost och Spice Girls

påsksommar

påsksommar