F4C81E2F-2645-47AE-849C-23B7C9687E6E.png

Hej.

Jag heter Jennifer och det här är min blogg.

Här samlar jag vardag och äventyr, och texter om det som känns. Träning utan ångest. Och frukost, mycket frukost.

Sedan sist: en födelsedag, frukost och Spice Girls

Sedan sist: en födelsedag, frukost och Spice Girls

Hej kompisar! Jag tänkte först skriva något i stil med long time no see och ursäkta mig för att jag inte bloggat på flera veckor, men äh, är det ens någon som saknar en på internet? Obs! Inte sagt i bitter ton, utan tycker snarare att det är skönt att jag nått någon slags plats i livet där jag inser att internet inte spelar så stor roll. 

Jag lever som i en liten bubbla just nu. Vardagsrutiner avlöser varandra och jag gillar det. Mår så bra av rutiner. Och för första gången i mitt vuxna liv känner jag mig okej här. Jag har inte bråttom att göra förändringar. Jag har varit så oändligt rastlös sedan 14-15 års ålder, alltid jagat nästa livsgrej, att jag aldrig trodde att jag skulle få känna såhär. Om jag fått en tjuvkik på mitt liv nu för 5 år sedan så hade jag kanske fått lite klaustrofobi över hur inrutat det är. Men jag mår bra här. Är lycklig här. Älskar mitt lilla liv. 

Sedan vi hördes sist har jag:

RNI-Films-IMG-8931864B-05F1-4D2A-8345-7FBFCE1B3EA8min.jpg
D52B2DEE-1487-4A5B-8E47-1909DC14A244min.jpg
RNI-Films-IMG-F869E6D6-AD6D-4AC5-B7C0-87D7B94A028Bmini.jpg
IMG_8059mini.jpg

▷ fyllt år! 28! Hade en fantastiskt fin birthday week med massa fir. Själva födelsedagen var supermysig trots att det var en tisdag och jag jobbade. Inga kriser eller katastrofer inträffade på jobbet, jag fick tårta och godis, och mina gulliga kollegor sjöng happy birthday tre gånger. På kvällen bjöd Suote mig på födelsedagsmiddag. Det var 21 grader varmt och solen gassade hela dagen så vi valde restaurang efter uteservering och hamnade på Pitcher & Piano. En plats som i mitt huvud förknippas med möhippor och stökiga bank holidays, men blev positivt överraskad av hur god maten var. Och alltså, kan vi prata om den här efterrätten. Två varma chocolate chip cookies, äkta vaniljglass, jordgubbssås och färska jordgubbar. Blundade när jag åt pga så gott. 

IMG_8126mini.jpg

▷ ätit otaliga frukostar som den ovan. En av Suotes vänner sov över en helg och jag dukade upp till vår vanliga helgfrukost, tydligen har han inte slutat prata om den än. Väldigt gulligt och otippat. Glömmer ibland bort att alla perfekta frukostar som jag dagligen scrollar förbi på instagram inte är standard, utan folk äter 99% av tiden helt vanliga rostbröd eller havregrynsgröt till frukost. Kan ni också göra det? Är det ett tecken på att jag behöver en instagrampaus?

▷ haft min första rättegång på jobbet, imorgon har jag min andra. Var väldigt nervös innan pga så långt utanför min comfort zone, men det gick bra! Känner mig mer och mer säker på vad jag håller på med på jobbet, som att jag faktiskt kan klara av det här med att vara IDVA.  

▷ blivit Brittisk medborgare!! Eller snarare fått det bekräftat att jag är Brittisk medborgare. Eftersom min mamma är född i England så är jag “British by decent” genom henne. Så i 6 veckor under våren skickade jag otaliga dokument fram och tillbaka till passkontoret i Liverpool, gick på intervju och svarade på frågor om mig själv och mina föräldrar, och sedan fick jag äntligen passet på posten. Är så tacksam över vilken tur jag har som inte behöver betala tusentals pund eller uppfylla massa kriterier för att få stanna i UK, och får magknip för alla som inte har det lika lätt och vars liv står och faller med ett beslut om medborgarskap.

RNI-Films-IMG-96E1C841-C164-47DA-9A32-878E9617DE63in.jpg

▷ sett SPICE GIRLS med jobbet. Mel B är patreon för Women’s Aid och besökte oss i November för att se vad vi gör om dagarna. Som tack gav hon oss 9 biljetter till konserten i Manchester, vi lottade namn och jag blev vald! Så en onsdag jobbade vi halvdag och satte oss sedan i en minibuss som tog oss till Manchester. Vi hade VIP biljetter och hängde bland alla kändisar (jag hade dock inte en aning om vilka de var, mvh bor under en sten), dansade och sjöng genom hela konserten från sjukt bra platser, och fick säga hej till Mel B. Så surrealistisk grej. Arielle (den gulliga på bilden ovan, som också jobbar som IDVA och som jag hänger med om dagarna) sa hela tiden “this is a dream right? I’m going to wake up soon and realise this is a dream”. Och exakt så kändes det.

RNI-Films-IMG-2E9EE2A8-9C25-4C3D-B3CD-15E5F799E27Dmin.jpg

▷ bokat biljetter till Sverige! Den 15 åker jag för att fira midsommar. Längtar så efter att hänga i naturen, träffa min familj, och lite ledighet. Har jobbat non-stop sedan i julas och det känns. Kanske extra mycket då jag börjat på nytt jobb med mycket mer ansvar och där jag måste lära mig 100000 nya grejer (sjukt kul, såklart, men tröttsamt för hjärnan). Behöver gräs mellan tårna, bli väckt av en klängig hund på morgonen, kvalitetstid med Johanna, och långsamma mornar runt köksbordet. LÄNGTAR.

Hoppas ni har det fint i försommaren och luktar på allt gott utomhus.

En midsommar på Öland

En midsommar på Öland

I början av Maj

I början av Maj