F4C81E2F-2645-47AE-849C-23B7C9687E6E.png

Hej.

Jag heter Jennifer och det här är min blogg.

Här samlar jag vardag och äventyr, och texter om det som känns. Träning utan ångest. Och frukost, mycket frukost.

påsksommar

påsksommar

Har fortfarande inte lyckats lista ut hur en håller liv i en blogg. Alltid är det något som kommer i vägen. Men förra söndagen, efter frukost i sängen och till andra koppen kaffe, scrollade jag genom min blogg och det var så mysigt att läsa om livet förut, satt där och riktigt NJÖT. Därför tar jag mig i kragen, så att mitt framtida jag kan få uppleva samma sak när hon läser om påskhelgen 2019.

Påskhelgen 2019 var så fin och välbehövd. Min hjärna har gått på högvarv de senaste veckorna pga allt nytt det nya jobbet fört med sig och veckan innan påskhelgen hade jag börjat drömma om support plans och rättsprocessen i UK = hög tid för paus. Vi åt frukost länge varje morgon. Helgfrukost med Suote är min favorit på hela veckan, då hinner vi prata om allt vi inte hinner prata om när vi flänger mellan hemma jobb gym säng, jobba äta träna sova. Fint också att en fortfarande kan känna så, efter att ha bott tillsammans på en pytteliten bostadsyta i snart ett år. Att vi inte pratat färdigt liksom. På långfredagen gav jag Suote ett litet påskägg som jag fyllt med hans favoritgodis. Han gillar inte choklad (eller kaffe……) och i UK finns det bara påskägg gjorda av choklad, så han blev glatt överraskad av att få ett påskägg fyllt med lösgodis istället.

Åt min egen vikt i hot cross buns. De ser kanske inte mycket ut för världen men är det bästa med UK-påsken, mjuka och fyllda med gott. Just dessa är fyllda med custard och rabarber, och herregud vad goda de var. Hot cross buns ily.

Vi hängde med våra gulliga vänner i solen vid floden. Älskar vår vängrupp här i York, det är liksom ett mishmash av totalt olika personligheter och liv som ändå funkar så bra ihop.

Suote tog mig till Great Ayton för att bjuda på vad enligt honom är “the best ice cream” och jag är beredd att hålla med. Perfekt vaniljsmak och alldeles silkeslen. Äts med en flake, såklart.

IMG_0389min.jpg
IMG_0393min.jpg
IMG_0417min.jpg
IMG_0395min.jpg
IMG_0403min.jpg
IMG_0404min.jpg
IMG_0406min.jpg

Vi besteg Roseberry Topping i den stekande solen, svetten rann och våra ben som redan var trötta från gymmet höll på att trilla av, men den svalkande vinden och utsikten på toppen var helt klart värt det. Älskar den Engelska landsbygden. Och älskar den gulliga personen som jag får upptäcka den med.

67835A6F-1383-4235-8207-0801B78C5948min.jpg

Det var värmebölja deluxe (24 grader!!) hela helgen och jag såg mkt somrig ut i oborstat hår och blommig klänning. Plus!! Kolla så långt mitt hår börjar bli!! Väldigt nöjd över detta.

Vi spenderade många timmar på gräset i museum gardens, blundandes mot solen. Somnade till ljudet av lekande barn och spanade på gulliga hundar. Åt den godaste falafeln jag vet från the Middle Feast och glass från glassbåten. Kisade mot det nya gröna lövverket. Ville aldrig vara inomhus igen.

Och hängde under körsbärsträden i solnedgången. Tack påskhelgen, du var fin.

I början av Maj

I början av Maj

livsuppdatering + söndagspromenad i Terrington

livsuppdatering + söndagspromenad i Terrington