livsuppdatering + söndagspromenad i Terrington

Lördag. Trots att solen skiner från en nästintill klarblå himmel har jag spenderat dagen i sängen (så skönt att strunta i hetsen att en måste göra tusen saker bara för att solen skiner och det är lördag) och hängt på internet för första gången på flera veckor. Resultatet? Ett skinande nytt blogginlägg med en liten livsuppdatering.

Den största grejen som har hänt sedan sist är att jag fått nytt jobb!! Hintade ju lite i förra inlägget om att jag antagligen skulle få en ny tjänst, men nu är det alltså spikat och klart, på måndag börjar jag jobba som IDVA! Fortfarande på kvinnojouren i Leeds så byter egentligen bara byggnad + team, men är mycket pepp på att lära mig allt nytt, och på att få erbjuda ett mer långsiktigt stöd än vad jag gjort hittills.

RNI-Films-IMG-CC3969CF-0C16-4BCC-B13C-072727DA53BEmin.jpg

Igår var min sista dag i mitt lilla team och jag passade på att ta en avskedsselfie med det sorgliga citatet som pryder kontorsväggen. Det är världens minsta lilla källarkontor, vi är alltid stressade till döds pga för lite personal i proportion till arbetsbördan, och det är varmt som en himla bastu oavsett årstid. Så många gånger vi skrattat åt det hopplösa i situationen (för det är antlngen det eller ett totalt sammanbrott), och skrattat ännu mer åt det komiska i att till och med det ostiga väggcitatet har trillat isär.

988C0A9B-A6AE-42E8-A11D-CAAD76E43342min.jpg

Förra torsdagen var sista dagen hela jobbteamet var samlat innan jag slutade, så på lunchen åkte vi till Temple Coffee & Donuts och kom tillbaka med en låda himmelrike. Veganska, helt enorma och så. himla. goda. Åt två! Tror dessutom att de extra kolhydraterna gav mig en boost i gymmet senare på kvällen då jag lyfte 20kg i axelpress!! Två veckor tidigare testade jag 17kg och kunde inte lyfta en endaste millimeter, men nu lyckades jag alltså lyfta 20kg 6x6! Slutsatsen är alltså, extravaganta donuts = ypperlig träningsmat.

RNI-Films-IMG-E3D8155D-F3CC-4483-9CFF-96F93FA439D3min.jpg
RNI-Films-IMG-AB931322-3C8E-442A-BB7D-15B497E5FC46min.jpg

Och igår var jag och Suote såhär gulliga när han bjöd mig på middag för att fira mitt nya jobb. Är så himla töntigt jättekär i honom och i vårt lilla liv.

Utöver jobbfiranden tycker jag att vi kollar på ett gäng bilder från förrförra söndagen, när det var 16 grader varmt och vi gick på söndagspromenad i Terrington utanför York.

IMG_0239min.jpg
IMG_0237min.jpg

Kolla bara! Helt vindstilla och mjukt disigt solljus. Och hörni, visst finns det inget grönare gräs än det i UK?

IMG_0244min.jpg
IMG_0243min.jpg

Vi korsade kanske världens smalaste bro.

IMG_0253min.jpg
IMG_0258min.jpg

Hej våren!

IMG_0265min.jpg
IMG_0269min.jpg

Promenerade längs slingriga landsvägar, förbi en liten bondgård där en ponny blåste mjuk luft på våra händer och hönor irrade omkring våra fötter.

IMG_0277min.jpg
IMG_0280min.jpg
IMG_0291min.jpg
IMG_0293min.jpg

Mmm skymningsblått ljus. Så vilsamt för ögonen.

Det får avsluta det här spretiga blogginlägget för nu ska jag och Suote åka och köpa goda ostar, godis och chips som vi ska äta framför Mello ikväll!! Hej!