F4C81E2F-2645-47AE-849C-23B7C9687E6E.png

Hej.

Jag heter Jennifer och det här är min blogg.

Här samlar jag vardag och äventyr, och texter om det som känns. Träning utan ångest. Och frukost, mycket frukost.

i januari

i januari

Januari kom och gick. Stundvis kändes det som jag stod och stampade på samma ställe i en halv evighet, och andra gånger blinkade jag och en hel vecka försvann. Snodde en lista från Kaneli för att sammanfatta Januari 2019, här i sällskap med några bilder från en söndag då Suote och jag promenerade 1 mil längs med floden här i York.

IMG_0180min.jpg
IMG_0194min.jpg
IMG_0209min.jpg

Tänkt på: Hus! Suote och jag har börjat spara och även om vi inte kommer kunna köpa något på väldigt länge, så scrollar jag mig genom Rightmove och Zoopla varje kväll. Så mysigt att drömma och inreda i fantasin ju. Också tänkt mycket på att jag troligtvis ska få nytt jobb i Mars (fortfarande på kvinnojouren, men inom ett annat team i en annan roll), vilket känns ungefär lika delar nervöst och pepp. Och på att jag måste köpa en ny kamera, efter 9 år och väldigt flitigt användande är sensorn helt slut och bilderna grumliga.

Tittat på: sista säsongen av Breaking Bad, så bra men väldigt intense. Och ett gäng avsnitt Friends de dagarna jag var nerbäddad i soffan med influensa och behövde något lättsmält i feberyran.

Läst: The History of Bees av Maja Lunde.

Planerat: Jag har faktiskt inte planerat något alls den senaste tiden, just nu trivs jag väldigt bra med att bara flyta med.

Haft på mig: Jag har återupptäckt mycket gamla kläder i min garderob och experimenterat med nya kombinationer. Har också köpt nya doc martens för 50% på vinterrean eftersom mina gamla har fallit sönder totalt och börjat läcka in vatten, den här gången blev det bruna i modellen Shriver Hi. Och känt mig väldigt fin i min fusk(!)pälsjacka som jag vick av Suote i julklapp (och som orsakade en våg av DM’s på insta från folk som trodde att det var äkta päls... eh).

Lyssnat på: Kendrick Lamar, Joey Purp, Duckwrth, Cardi B, och Leikeli47. Och min bästa podcast My Favorite Murder, såklart.

Ätit: Mycket pizza och pasta, bolognese på quornfärs, nybakt bröd med smält smör och ost, varma mackor, och chips! Blir SÅ HUNGRIG av styrketräningen och kylan så det är väldigt viktigt att mata kroppen ordentligt.

Längtat efter: dagsljus. Är så trött på vintermörkret nu.

livsuppdatering + söndagspromenad i Terrington

livsuppdatering + söndagspromenad i Terrington

hej bloggen, jag lever

hej bloggen, jag lever