Femtonde September Tvåtusensjutton

Jag har ju knappt rört min lilla kamera de senaste månaderna, men den fick hänga på i fredags för sista dagen som master student måste ju förevigas. 

IMG_5927min.jpg
IMG_5932min.jpg
IMG_5942min.jpg

Dagen började på bästa sätt då jag mötte upp det här gulliga gänget på Kiosk för frukost/brunch. Josie, Helen och Bronwen. Tre personer som har betytt så mycket för mig det här året, som funnits där med pepp och stöd, hembakta kakor och bilder på gulliga hundvalpar. Vänner hörrni, livet hade varit ohållbart utan dem. 

IMG_5924min.jpg

Jag åt den här drömmen: tre ägg stekta i timjan på surdegsbröd och ett berg av parmesan. Mmm. Seriously, om ni besöker York så måste ni gå hit. Bästa kaffet i stan och all mat är så sjukt god. Är där så ofta att baristan numer frågar flat white? när jag kliver innanför dörren. Yes pls.

IMG_5935-1min.jpg
IMG_5930min.jpg
IMG_5938min.jpg

Vi satt där och pratade om året som gått, försökte förstå att det faktiskt är över, skrattade så att adrenalinet rusade och åt oss proppmätta.

IMG_5944min.jpg

Så började vi gå mot uni för att lämna in våra dissertations! De fjärilarna i magen var inte att leka med alltså. Jag la upp den här bilden på facebook och en vän till Josie kommenterade: "ACADEMIC GIRL GANG VIBES" = bästa sortens girl gang. 

IMG_5946min.jpg

Efter att vi lämnat över våra själar satte vi oss vid dammen på campus och delade på två brownies som vi köpt med oss från Kiosk. Kände hur adrenalinet ebbade ut och ersattes med en mjuk tomhet.

IMG_5972-1min.jpg

Vi avslutade firet med pizza! Robyn (+ hennes tjej som jag glömt namnet på, oops), Max och Salma anslöt sig också. Kolla mysiga och glada (och sjukt trötta) vi var, äntligen fria från våra dissertations.