F4C81E2F-2645-47AE-849C-23B7C9687E6E.png

Hej.

Jag heter Jennifer och det här är min blogg.

Här samlar jag vardag och äventyr, och texter om det som känns. Träning utan ångest. Och frukost, mycket frukost.

Sista veckan i Juni

Vi tittar på vad jag gjorde förra veckan! 

Jag åt frukost på Kiosk med Josie. Det har de bästa kaffet i York, en minimalistisk estetik som värmer mitt skandinaviska hjärta, och maten är alltid sådär god så att en suckar lätt efter varje tugga. Vi går dit så ofta att baristan vet våra kaffebeställningar by heart. Den här gången beställde vi in fattiga riddare med yoghurt och fruktkompott, och min flat white var nästan jobbigt perfekt. 

Jag gick på promenader i kvällssolen och såg solkatter dansa över husfasaderna.

Sedan ösregnade det konstant i 48 timmar. Skojar inte. Floden kröp uppåt och kanadagässen var gulliga. 

Jag spenderade otaliga timmar i biblioteket, transkriberade färdigt de intervjuer jag gjort och skrev första utkastet på mitt methodology chapter. Terminen är över för alla undergrads så biblioteket är nästintill tomt just nu och det är himmelriket. 

Jag gick på konferens på temat Food is a Feminist Issue. Fatou och hennes syster var där också! Vi hade en så himla bra dag, fyllde våra huvuden med massa nytt att tänka på och igenom, och turistade i York. Är de inte de gulligaste turisterna ni sett? ♡

Sprang runt i världshistoriens bästa t-shirt (från monki!) som orsakade en like-storm på instagram (i mina mått mätt), och hånglade med en gullig person som fick mig att skratta tills jag grät. 10/10 avokador!  

Och hallå, hur knäppt är det inte att det redan är Juli? Jag har liksom noll sommarlovskänsla och tvivlar på att jag kommer ha någon alls i år då jag måste vrål-plugga fram till mitten av September. När jag ser hur folk badar i havet, grillar och gör andra sommargrejer känns det nästan som att vi lever i olika universum. Har ni några tips på somriga saker en kan göra som kräver minimalt med tid och effort men som ändå maxar sommarkänslan? För det hade ju ändå varit fint att få känna lite sommar i kroppen. 

STANNA

OM FRAMTIDEN