smålandsglimtar

Hoppsan! Det ekar visst tomt här inne. Livet sprang iväg med mig och jag har knappt haft tid till att ens liksom reflektera över att jag har en blogg som behöver uppmärksamhet och kärlek //mvh dålig bloggmamma. Men en liten kort update på livsläget: jag har befunnit mig i Sverige den senaste veckan, här har jag hängt i Malmö (tog inte en enda bild under mina 2 dagar där, säger ju det; dålig bloggmamma), firat att en viktig vän tagit socionomexamen, gosat hund, fyllt lungorna med skogsluft, luktat häst, allergi-fuskat med svenska jordgubbar (så värt ändå att smörja lite extra med kortisonen i utbyte mot den söta smaken av sommar), och lyssnat på tystnaden. Samt gått upp klockan 5 varje morgon för att kunna jobba ostört på min dissertation i ett par timmar innan resten av huset vaknar. Jag är ju ändå jag. Och det är så väldigt mysigt att läsa/skriva/tänka i ett sovande hus till ljudet av köksklockan som tick tick tickar på väggen.

Jag åker tillbaka till York imorgon igen, där ska jag göra 3 av (minst) 5 intervjuer för min dissertation och gå på vårt allra sista seminarium. Sedan åker jag tillbaka till Sverige, den här gången för att fira min pappi som fyller 60 och förbereda inför kalaset. Det är mycket nu. Men mycket kul, och jag mår bra. Alltså, bra-bra. Och jag är så väldigt tacksam över det.