livsläget en lördag i Juni

Hej lovlies, här sitter jag med en fruktsallad och tar en paus från transkriberandet. Jag är tillbaka i York och njuter av att få landa i min lilla livsbubbla här. Har halkat efter lite i plugg-planeringen pga alla Sverigebesök på sistone (går ju inte att koncentrera sig på att jobba när en har en hundvalp som vill leka och gosa), men jag har varit så himla produktiv de senaste dagarna att jag ser ut att kunna komma ikapp utan att behöva stressa ihjäl mig. Skönt.

De senaste dagarna har jag, utöver att transkribera som en galning och promenerat i den fuktiga England-sommaren, gått igenom de två år av bilder som togs då jag var tillsammans med O för att skicka till honom (han bad om det, jag gjorde det inte på eget bevåg, riktigt så märklig är jag inte). Har skjutit upp det i flera månader nu för jag har inte känt mig redo för att liksom lyfta på locket till en potentiell gråtfest, men så insåg jag att jag nog aldrig kommer känna mig "redo" och bara gjorde det. Och vet ni? Det var jobbigt, såklart, men inte alls i närheten av så jobbigt som jag trodde att det skulle vara. Jag kände mig så bortkopplad från det, som att allt det där hade hänt någon annan än mig, så till den grad att jag nästan blev lite orolig över hur likgiltig jag var? Men tänker att det ändå måste vara bättre än att jag reagerar genom att gråta ögonen ur mig, att det betyder att jag kommit en väldigt bra bit på vägen att bygga upp mig själv igen.

Igår firade jag midsommar med golvpicknick i min lilla lägenhet. Jag hade bjudit in mina favoriter här i York till grillknytis, men då det ösregnade hela dagen fick vi köra på plan B och flytta in på mitt golv istället. Vi åt massa god mat som alla hade tagit med sig (bäst av allt var hemkokta Schweiziska karameller med kardemumma, alltså, ni hör ju), sittdansade till ABBA och Veronica Maggio, och pratade till sent inpå natten. Finaste midsommaren på länge. Är så glad att jag har träffat så många fina personer här, personer som jag känner mig helt trygg med och som får mig att skratta med hela kroppen. ♡ Och hörni, jag ska på livets första tinderdejt ikväll! Är nervös, men tänker att det nog kommer gå bra ändå. 

Hoppas ni hade en fin midsommar och att livet känns bra i magen!