F4C81E2F-2645-47AE-849C-23B7C9687E6E.png

Hej.

Jag heter Jennifer och det här är min blogg.

Här samlar jag vardag och äventyr, och texter om det som känns. Träning utan ångest. Och frukost, mycket frukost.

Sedan sist: dissertation, blå jeans och tinder

Hej hallå!! Jag är i Sverige igen. Lol på hur mycket jag flänger runt just nu alltså, men min fina Pappa fyller 60 på lördag och ställer till med stort kalas, och då måste jag ju vara med! Tur att jag är en jäkel på att gräva fram billiga flygbiljetter. Livet snurrar fort just nu, fortare än vanligt, och jag har fått prioritera bort bloggtid för att kunna hålla samma fart. Men jag fotograferar massor och har ett gäng halvfärdiga texter som ligger och väntar på att bli blogginlägg, så snart jag får lite tid över. Under tiden kan vi kolla på vad hänt sedan sist, sammanfattat i en lista som jag hittade hos Kaneli!

Den senaste veckan har jag

Tänkt på: Min dissertation. Den tar liksom upp hela mitt tankerum just nu, allt annat placeras inom parenteser. Jag höll i tre intervjuer nu när jag var i York, och åh, de gick så himla bra och jag blir typ rörd över hur kul jag har med min dissertation just nu. 

Tittat på: Jag började se om Parks and Rec. en dag när jag var ledsen för ett tag sedan. Parks and Rec. får mig liksom att skratta från längst ner i magen och det är ju precis vad en behöver när en känner sig som en klump av sadness. Sedan dess har jag tittat på minst ett avsnitt om dagen och nu är jag på säsong 6 igen, vill så gärna vara med i deras kompisgäng. 

Läst: Böcker och artiklar till min dissertation. Ingen överraskning direkt.

Planerat: Livet och framtiden, saker en inte kan planera egentligen, men nu har jag iaf en ungefärlig skiss på hur jag vill att de närmsta åren ska se ut. Jag vet att ni är många som är nyfikna på vad som händer efter min master (ni är så gulliga <3), så det kanske får bli ett eget blogginlägg?

Haft på mig: Livets första blå jeans som jag köpte på Monki när jag var i Sverige sist. De sitter som en smäck och får mig att känna mig väldigt somrig och väldigt babeig. Bra grej alltså.

Lyssnat på: Just nu är det mycket Frank Ocean, Kendrick Lamar och Loyle Carner som spelas på min Spotify. 

Ätit: Minst 3kg vattenmelon, vinägerchips och så himla mycket glass. Väldigt sommar, väldigt Juni. 

Längtat efter: Då jag genomfört och transkriberat alla intervjuer, och jag får gotta ner mig i analysen och skrivprocessen totalt. Annars känner jag mig väldigt tillfreds med livssituationen just nu och längtar inte riktigt efter något specifikt, utan trivs väldigt fint i nuet.

+ blivit inspirerad av Sandra och 925-gruppen på facebook och skaffat tinder!!! Känner mig modig och pirrig. Och vem hade kunnat ana att det fanns så många gulliga killar i York? 

när pappa fyllde 60

3 timmar i Edinburgh