3 timmar i Edinburgh

När jag åkte till Sverige sist flög jag från Edinburgh för det var £100 billigare än att flyga från Manchester som jag brukar. Jag bokade ett tidigare tåg så att jag fick 3 timmar i Edinburgh innan jag behövde bege mig till flygplatsen, mest för att ta tillbaka Edinburgh och våra minnen från det krossade hjärtat, men också för att det är världens bästa stad som jag saknar varje dag. Jag köpte kaffe och en mandelcroissant som jag inmundigade på gräset i Princes Street Gardens i den gassande solen. Sedan promenerade jag runt alla mina favoritställen i Old Town, de som jag upptäckte innan jag blev kär, och tänkte på allt fint vi haft tillsammans, Edinburgh och jag. Jag grät (såklart, gråter alltid) för att jag var ledsen, men mest för att jag var tacksam. Tacksam för att det kändes som att Edinburgh välkomnade mig tillbaka med öppna armar, tacksam för att det kändes som att komma hem. Jag avslutade mina 3 timmar i Edinburgh på Calton Hill där jag blickade ut över staden i den varma vinden, stjälpte i mig iskaffe och kände i hela kroppen att jag måste tillbaka hit, måste bo här igen. Någon dag.