F4C81E2F-2645-47AE-849C-23B7C9687E6E.png

Hej.

Jag heter Jennifer och det här är min blogg.

Här samlar jag vardag och äventyr, och texter om det som känns. Träning utan ångest. Och frukost, mycket frukost.

i och runt mig just nu

Det regnar varje dag nu. Ett ljummet sommarregn som luktar tungt av asfalt och rosor. Fukten tränger innanför kläderna och klibbar på huden så som den bara gör på de Brittiska öarna. Jag läser och läser och läser, och när det känns som att jag svämmar över, snörar jag på mig skorna och går ut. Promenerar på stigen längs med floden och låter gummisulorna falla rytmiskt mot den hårt packade jorden. Väntar tålmodigt på att jag ska landa, på att orden ska falla på plats. När det händer fyller jag telefonen med lösryckta meningar, tankar som väller ut ur kroppen från alla håll, och som jag måste fånga innan de rinner ifrån mig. Oftast är själva anteckningarna oanvändbara, det är mer ett sätt för mig att navigera det nya tankelandskapet som breder ut sig framför mig, som att skissa en karta över det som händer inuti. 

I måndags hade vi vår andra dissertation workshop, och nu är det bara två kvar. Två ynka lektioner kvar på hela min master. Hej svindel. Idag ska jag ha mitt första möte med min supervisor, prata igenom min plan för de kommande månaderna, var jag är nu och dit jag vill komma. Förhoppningsvis bekräftar hon att jag vet vad jag håller på mig och ger mig grönt ljus att fortsätta på samma spår. Håll tummarna!

Lördagslänkar

26