en post-deadline morgon

Igår lämnade jag in en tredjedel av min master. Tolvtusen ord som jag tryckt ur mig på mindre än tre veckor, phew. Stundvis kändes det nästintill hopplöst, men jag gjorde det till slut. Nu har jag bara min dissertation kvar, vi hade vår första dissertation workshop igår och jag gick därifrån helt pirrig av förväntan, är så pepp på att få djupdyka in i hela den processen igen. Men först ska jag ge mig själv lite ledigt och vila hjärnan. 

Hittills, på min första lediga dag, har jag bara hängt i sängen. Druckit kaffe, förlorat mig i Kitchen av Banana Yoshimoto (läste den i ett svep, så bra!), ätit glass, och värmt mig i solen som fyllde sovrummet under morgontimmarna. Tänker spendera resten av veckan just såhär: läsa, äta, glass, och sova. Samt åka till Leeds och baka en tårta till Fatou för att fira att hon fyller år och att hon är min himla hjälte i livet. 

Nu ska jag återvända till min mysiga post-deadline bubbla, hörs snart igen! ♡