F4C81E2F-2645-47AE-849C-23B7C9687E6E.png

Hej.

Jag heter Jennifer och det här är min blogg.

Här samlar jag vardag och äventyr, och texter om det som känns. Träning utan ångest. Och frukost, mycket frukost.

det här som är livet

Livet just nu är en ändlös cirkel av upprepning: jag vaknar, äter frukost, yogar, pluggar, äter lunch, pluggar, går på promenad, äter mellanmål, pluggar, äter middag, pluggar, äter kvällsmat, somnar. Om och om och om igen. Det är trivsamt och nödvändigt för att jag ska få rum att tänka, men det får också dagarna att flyta ihop så till den grad att jag ibland inte vet om detta har pågått i två veckor eller två år. Deadline är om 10 dagar, då får jag tid att andas igen.

I söndags, när temperaturen kröp upp till hela 24 grader, tog jag dock en paus från min pluggvärld för att hänga med Josie och Luke. Vi köpte allt som är gott (rökt hummus, surdegsknäcke, baguette, jordgubbar, oliver, kakor, och en himla massa franska ostar) och åt det sedan på en gräsplätt vid floden. Vi satt där hela dagen, slukade sol, samlade fräknar och spanade på hundar. Och avslutade hela kalaset med att köpa glass från en glassbåt, något som gjorde mig barnsligt bubbligt glad. Glassbåtar borde vara en grej överallt. När jag kom hem luktade min hud sött av sol, och jag var helt varm och mjuk inuti. Snart är det sommar hörni, och då kan vi göra sånt här hela tiden. 

IMG_8881min.jpg

Och hjärtat då? Jo, jag är i det stadiet nu att jag liksom glömmer bort att det ligger och blöder innanför bröstkorgen. Men så blir jag påmind och plötsligt spelar det ingen roll om tiden liksom flyttar mig längre och längre bort från oss. Det river och bränner som om det hände igår. Frustrerande små grejer kan få mig ur kurs, kan få mig att hyperventilera över diskbänken och gråten att bulta bakom ögonlocken. I de stunderna försöker jag påminna mig själv om att sorg inte är en linjär process. Bara för att jag kan leva igen, att jag inte längre är i spillror, betyder inte det att hela jag läker i samma takt. Det blir lite lättare att vara snäll mot mig själv då.

Jag har fortfarande runt 1,000 ord att skriva, och sedan det roliga jobbet att korrläsa + dubbelkolla alla 15 miljoner referenser :))) Så det blir tyvärr inte så mycket påsk för mig. Men Fatou kommer hit på söndag och åh, vad jag är pepp!! Har inte träffat henne på en månad och trots att vi facetimear flera gånger i veckan saknar jag henne så himla mycket. Vi ska äta godis och bara vara. Precis vad jag behöver och vill.

Hoppas ni har en fin påsk och äter massa, massa godis ♡

en post-deadline morgon

Om livsläget just nu