F4C81E2F-2645-47AE-849C-23B7C9687E6E.png

Hej.

Jag heter Jennifer och det här är min blogg.

Här samlar jag vardag och äventyr, och texter om det som känns. Träning utan ångest. Och frukost, mycket frukost.

peachy

Hallå, alltså va, jag har persikohår!?! Veckan innan jag åkte till Sverige, när jag promenerade genom Leeds för att ta tåget tillbaka till York, blev jag stoppad av en tjej på gatan som undrade om jag ville agera hårmodell för salongen som hon jobbar på i utbyte mot gratis färgning och klippning. Eh ja?! Går ju liksom inte att säga nej till ett sånt erbjudande. Så i torsdags hoppade jag på tåget mot Leeds, helt snurrig med bara fyra timmars sömn i kroppen, men glad för att det var sommarvärme ute.

När jag kom dit frågade de om jag hade några önskemål eller restrictions, och jag sa gör vad ni vill! Fem timmar senare klev jag ur salongen som en himla seriefigur. Känns som att de uppfann en helt ny person, för jag hade aldrig ens kommit på tanken på att ha håret såhär. Älskar det!! Och bra grej ändå att bli en ny person på utsidan såhär lagom till våren då en ändå känner sig som ny på insidan.

Om livsläget just nu

Våfflor, skog och ett dygn i Borås