F4C81E2F-2645-47AE-849C-23B7C9687E6E.png

Hej.

Jag heter Jennifer och det här är min blogg.

Här samlar jag vardag och äventyr, och texter om det som känns. Träning utan ångest. Och frukost, mycket frukost.

Torsdag till onsdag genom telefonen

Såhär kan en vecka i livet se ut genom telefonen:

Förra torsdagen gick jag på långpromenad och blev helt till mig när jag såg dessa kamelior som redan blommade för fullt. Stod och bara gapade framför busken. 

I fredags var jag ju på afternoon tea med Nastia, Josie och Bronwen för att fira av Nastia's tid här i York. Vi gick till Betty's och omg det var så fancy??! Det satt liksom en pianist och spelade mitt i rummet, och i början kom jag på mig själv med att sitta och viska istället för att prata (säkert för att jag kände mig ganska malplacerad i skinnjacka och boots, oops). Men allt var så himla himla gott, och mitt sällskap var väldigt gulligt.

4.jpg

I lördags försökte jag glömma allt det som gör ont och gömde mig från omvärlden i biblioteket. Fick dock världens pluggflow och pluggade i 10 timmar?? Första gången på evigheter. När lördagen blev söndag mötte jag upp Josie och vi promenerade genom stan ut mot Clifton där Nastia bor, för vi var bjudna på glass! Vi stannade var tionde meter och fotograferade våren. 

Jag menar, kolla bara. Resten av dagen spenderades hos Nastia där vi åt glass, testade VR-spel och skrattade tills vi grät, innan vi gick hemåt igen i den ljumma kvällsluften. 

I måndags vaknade jag med trött kropp och hjärna efter en orolig natt. Sminkade bort det trötta och kände mig ganska okej ändå. 

I tisdags hade jag min sista lektion för den här terminen?!? Förstår ej hur det har gått till, känns som att tiden runnit genom mina fingrar. Nu är det bara 4 uppsatser + dissertation kvar, och sedan är jag klar med min master. Får svindel när jag tänker på det. Tog iaf den här bilden i tisdagskväll när jag fördrev tiden fram till att jag skulle ta tåget till Leeds och Fatou. Fåglarna kvittrade högt och jag kände mig lättare än jag gjort på länge.

Och igår hängde jag hos Fatou i Leeds, vi pluggade, njöt av solen, kollade på Fantastic Beasts and Where to Find Them (för att vi ska kunna lyssna på fler avsnitt av Witch, Please) och åt nachos. Allt det som vi gör bäst, alltså. Fatou är verkligen min klippa i livet, vet på riktigt inte vad jag hade gjort utan henne. Och om ni undrar varför vi alltid äter nachos är det för 1) det är sjukt gott och 2) jag har ingen ugn i min lägenhet så vi passar på att utnyttja ugnen till max när jag är där.

Idag är jag tillbaka i York igen, jag planerar FRAMTIDEN och LIVET och struntar i att plugga, hej!

Söndagstankar

HUR DU ÖVERLEVER I DEN AKADEMISKA VÄRLDEN