F4C81E2F-2645-47AE-849C-23B7C9687E6E.png

Hej.

Jag heter Jennifer och det här är min blogg.

Här samlar jag vardag och äventyr, och texter om det som känns. Träning utan ångest. Och frukost, mycket frukost.

SOL UTE OCH SOL INNE

En liten livsuppdatering såhär på en onsdag mitt i februari. Jag överlevde alla hjärtans igår och hade till och med en fin dag*. Jag fick tillbaka betyg för två av tre kurser från förra terminen och blev helt chockad över hur bra det gick (kanske grät lite också, men jag skyller det på PMS och skört emotionellt tillstånd i allmänhet). Jag pluggade samtidigt som solskenet klättrade över väggarna, och när jag gick till uni för ett seminarium kvittrade fåglarna högt ovanför. Efter lektionen promenerade jag och Nastia in till centrum och mötte upp Josie för sen lunch/middag/afternoon tea? Vi åt iaf hummus och tabbouleh med lite annat gott, och sedan varsin tårtbit med smak av pistasch och kardemumma för att fira Nastia's födelsedag och livet i allmänhet. Vi pratade och pratade och pratade och råkade visst sitta kvar 1.5h efter stängning tills den stackars killen som serverade oss var tvungen att be oss gå. Innan vi kramades hejdå gav Nastia oss varsitt alla hjärtans dag-kort med ett fint meddelande inuti, för i Finland firas tydligen vänner istället för lovers?? Genialt ju. När jag kom hem skypade jag med min syster som visade mig alla djur hon följer på instagram och uppdaterade mig om livet just nu. Och alltså, vänner, systrar, sol, och tårta, finns ju inget bättre. ♡

Idag ska jag på ett till seminarium, förhoppningsvis plugga massor, och kanske gå till Morrisons för alla hjärtans rean på choklad. Ja, så får det bli. 

 

*Men snälla, rara tekniska personer, kan ni inte uppfinna en app som filtrerar bort all romance i ens flöden så att det blir lite lättare för krossade hjärtan? Tack på förhand.

FRIDAY LINKS

En MA i Women's Studies