Livet den Första Oktober

Hej vänner. Min hjärna är fortfarande inte på topp så jag tar välbehövliga internet-pauser för att låta den vila, men jag kan lyssna på poddar igen och har till och med läst ett gäng kapitel i en bok så jag tror att hjärnan hinner ikapp mig snart. Tills dess kommer bloggen att få ligga lite på is. Då jag tycks förlorat förmågan att kommunicera annat än genom listor så kör vi en liten punktlista om vad som händer i livet just nu:

IMG_5102min.jpg

➢ imorgon ska jag på arbetsintervju hos Leeds Women’s Aid! Är väldigt nervös pga har inte varit på en arbetsintervju på evigheter. Hoppas det går bra. 

➢ jag har bakat mina första surdegsbröd! Två limpor med mysig surdegssmak och gulliga surdegsbubblor. Väldigt pepp på att baka mer.

➢ jag har spenderat ett gäng timmar på tåget mellan Leeds-York för att träffa en gullig. I York har vi bland annat ätit burgare, hängt på barer med immiga fönster, promenerat längs med stadsmuren, och bara varit. Fint att ha en anledning att åka dit så att jag inte behöver sakna York alltför mycket. 

➢ i torsdags var jag hårmodell igen och den här gången blev håret lavendel-lila!! 

➢ Fatou och jag klämde den första säsongen av Stranger Things på ett par kvällar. Jag har alltid varit väldigt skeptisk till allt som är hypat (vilket resulterade i att jag inte läste Harry Potter förrän den tredje boken kom ut lol) och har därför dragit mig för att se Stranger Things, men jag gillade den såklart massor! Perfekt serie att komma i höst-stämning med. 

➢  på torsdag åker jag och Fatou till London över dagen för vi lyckades norpa bussbiljetter för £3!? Vi ska till Tate och se Soul of a Nation: Art In the Age of Black Power och säkert äta massa god mat.

Det var allt för den här gången. Hoppas att ni mår bra och att livet känns bra i magen, vi ses snart igen. ♡